Leren paardrijden

Wanneer u wilt leren paardrijden wordt er begonnen met een aantal privé lessen. Tijdens deze lessen, van een half uur, wordt de basis van het paardrijden aangeleerd. U leert om uw paard of pony te sturen en mee te gaan met de bewegingen. Een cap kunt u bij ons lenen. Verder is het fijn om een gladde broek (legging/trainingsbroek) en regenlaarzen of schoenen met een hakje aan te doen. Na gemiddeld drie of vier lessen kunt u in een groep gaan rijden.

De beginners-groepslessen voor kinderen duren een half uur, de halfgevorderden rijden driekwartier en de gevorderde kinderen krijgen een uur les. Volwassenen-groepslessen duren een uur. Er wordt van maandag tot zondag lesgegeven.

Momenteel werken wij met een wachtlijst waarop u geplaats wordt, voordat gestart kan worden met paardrijden.

Aanmelden voor de wachtlijst kan door een WhatsApp of een mailtje te sturen met je naam, geboortedatum, e-mailadres en/of telefoonnummer. Mocht je voorkeursdagen hebben voor les, kan je deze er vast bij vermelden. U zal een bevestiging ontvangen als u op de wachtlijst geplaatst bent.

Leren_Paardrijden
Paardrijden_leren

Al wel ervaring?

Naast beginnende groepen zijn er natuurlijk ook meer gevorderde groepen. Dus wanneer u al ervaring heeft en wilt komen rijden zoeken we samen naar een geschikte groep.

Paardenrijden_met_ervaring
Paardrijles_dressuur
Paardrijles_springen

Neem direct contact met ons op